Woningcorporaties

//

Bent u het ook zo moe om voor een gesloten deur te staan? Wilt u de bewoners optimale vrijheid over afspraken met u geven? Met het reserveersysteem van ReserveerPlein.nl zal het beheren van afspraken soepel verlopen voor alle betrokken partijen zoals aannemer, onderhoudsbedrijf, klantenservice en natuurlijk de bewoner.

Afspraken met bewoners

//

U heeft de mogelijkheid om bewoners te informeren over hun afspraak middels e-mail of sms, maar ook nog traditioneel met een brief. De bewoner ontvangt dan een bericht met de strekking van ‘Onze vakman staat a.s. woensdag tussen 14.00 en 15.00 bij u voor de deur. Mocht het voor u niet gelegen komen, scan dan de QR-code of klik op de link en verplaats uw afspraak’.

De bewoner komt dan op een webpagina (design naar uw smaak) waarop hij de afspraak kan wijzigen op basis van de planning van de monteurs. Er zijn vele instellingen mogelijk om te bepalen welke mogelijkheden de bewoner te zien krijgt. U kunt tevens een ‘bel-mij-terug’ functie toevoegen en eventueel de contactgegevens met de bewoner updaten.

Planbord voor onderhoudsbedrijven

//

Er is een gebruiksvriendelijk planbord inbegrepen waarin u zowel de beschikbaarheid van uw vakmensen kunt inplannen als waarin de planning van bewoners gemaakt wordt. Uw klant contact centrum of klantenservice kan zo direct afspraken inzien of wijzigingen doorgeven.

Mobiele app voor medewerkers

//

Voor de vakmensen is er een mobiele app beschikbaar waarop ze hun planning kunnen inzien en afspraken kunnen afhandelen of opmerkingen kunnen plaatsen.

Statistieken

//

Ga zo snel mogelijk aan de slag en zie op basis van real-time data en overzichtelijke statistieken dat de ‘no-shows’ sterk verminderen!

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.