Tarieven

Transparantie en eerlijkheid duurt het langst!

Prijs

Om de kosten transparant te houden rekenen wij enkel een vast tarief per reservering. Hierdoor kan je de kosten voor het systeem eenvoudig overzien en eventueel zelfs in de boekingsprijs doorrekenen naar je klanten.

Maandelijks opzegbaar

Bij ReserveerPlein.nl werken we niet met langdurige contracten, maar is het altijd maandelijks opzegbaar. Als je niet tevreden bent over het systeem zit je er ook niet aan vast. Uiteraard werken wij er altijd hard aan om het systeem naar jouw volle tevredenheid te laten functioneren.

Informeer middels onderstaande knop naar het actuele tarief voor jouw branche.

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren

  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen

  • Veel communicatie gehad met “Mars” zonder Elon Musk, maar uiteindelijk de juiste samenwerking op aarde gevonden met InforDB in het bourgondische Naer. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Bel mij terug