Over ons

Een enthousiaste ontwikkelaar is het halve werk!

ReserveerPlein.nl is ontwikkeld en wordt onderhouden door InforDB BV. InforDB is al meer dan 15 jaar een betrouwbare speler in database- en softwareontwikkeling. Met softwarepakketten in vele sectoren zoals banken en financiële instellingen, bouw en metaalbedrijven, horeca en ingenieursbureaus heeft InforDB door de jaren heen een indrukwekkend pakket aan diensten opgebouwd.

InforDB is gevestigd in het rijks monumentale pand met de trapgevel (bouwjaar 1661) in het centrum van Neer dat op de (stokoude) foto hierboven is weergegeven. Ons doel is om net zo’n betrouwbare software te bouwen als ons pand is geweest door de eeuwen heen!

Wij zijn dan ook dagelijks bezig met het optimaliseren van ReserveerPlein.nl, zodat het aansluit bij de wensen van je bedrijf en de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Hebben wij je interesse gewekt?

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.