Tandartspraktijken

//

Je huidige en nieuwe klanten kunnen eenvoudig vierentwintig uur per dag reserveringen plaatsen via het makkelijk te gebruiken reserveersysteem van ReserveerPlein.nl. Je personeel binnen uw tandartspraktijk heeft op ieder moment een duidelijk inzicht van de planning van de dag. Je kan instellen dat klanten een bepaalde tijd van te voren kunnen reserveren, bijvoorbeeld maximaal 48 uur van te voren. Naast dat jij inzicht hebt in de planning kan de klant ook duidelijk zien wanneer er nog plek is om een reservering te plaatsen. De klant kan aangeven van te voren of het een controle afspraak is of ieder andere afspraak die de tandartspraktijk te bieden heeft.

Mobiele app

//

De agenda is tevens te zien in een handige app die beschikbaar is voor zowel Apple als Android. Je kan instellen dat je bij iedere nieuwe reservering een pushmelding ontvangt. Zo ben je overal op de hoogte van de nieuwste reserveringen en heb je een duidelijk inzicht in de planning van de dag, week, maand. Ook kan je ander personeel toegang geven tot de app zodat iedereen zijn of haar werk goed kan uitvoeren.

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor de accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op de website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code kan je ook op drukwerk gebruiken. 

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.