Sporthallen en Zwembaden

//

Verspil jij nog steeds veel tijd aan het afhandelen van telefoontjes? Waardoor je de gasten op locatie niet de aandacht kan geven die ze verdienen. En werken jullie nog steeds met een onoverzichtelijke agenda waarmee je alle belanghebbende personen moet inlichten over wanneer er een zaal in gebruik is. Met het handige online reserveersysteem vóór sporthallen worden deze problemen opgelost.

Met behulp van ReserveerPlein.nl is de accommodatie door de gebruikers vierentwintig uur per dag eenvoudig te boeken via het online reserveringssysteem. Hierdoor zijn de klanten of bezoekers niet afhankelijk van jouw bereikbaarheid of reactietijd. Ze reserveren eenvoudig via de website aan de hand van door jouw ingevoerde instellingen en beperkingen zoals openingstijden, sluitingen, uw planning, beschikbaarheid en veel meer. Met behulp van iDeal, creditcard of PayPal betaalt de klant de reservering op het moment van boeken. De factuur wordt automatisch opgemaakt en verstuurd, waardoor de administratie in een handomdraai gedaan is. Voor vaste gebruikers heb je de mogelijkheid om middels een terugkeerpatroon de reserveringen in te boeken en verzamelfacturen te genereren.

Mobiele app

//

Ook het aansturen van de beheerder(s) van de sporthal of zwembad wordt geautomatiseerd door middel van de ReserveerPlein app. Hierin wordt een pushmelding verzonden bij een nieuwe reservering en kan de beheerder in een overzichtelijke agenda alle boekingen inzien. Ook attributen zoals toestellen en extra mogelijkheden zijn eenvoudig in het systeem te integreren, waardoor bezoekers deze direct kunnen reserveren.

Betaling

//

Met behulp van iDeal, creditcard of PayPal betaalt de klant de reservering op het moment van boeken. De factuur wordt automatisch opgemaakt en verstuurd, waardoor de administratie in een handomdraai gedaan is. Voor vaste gebruikers heb je de mogelijkheid om middels een terugkeerpatroon de reserveringen in te boeken en verzamelfacturen te genereren.

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor je accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op uw website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code zou je ook op drukwerk kunnen gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen!

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.