Markt- en beursstands

//

Ben jij wel eens te vinden op een beurs, markt, event of camping en moeten klanten lang wachten voor dat zij aan de beurt zijn. Terwijl jij ook niet meer weet wie er aan de beurt is. Met een reserveersysteem van ReserveerPlein.nl kunne klanten eenvoudig een tijd reserveren waardoor jouw dag volledig is ingepland en de klanten de hele dag rustig kunnen genieten van het event. 

Je gasten een afspraak laten reserveren voor een bepaalde tijd op de marktkraam- of beursstand, op deze manier kan je In een oogopslag zien wanneer je gasten kunt verwachten en wanneer je tijd hebt voor passanten. De klanten kunnen een beschikbaar tijdstip uit zoeken (in de agenda is duidelijk te zien welke momenten nog niet gereserveerd zijn en kunnen dit moment direct reserveren). Makkelijk uw marktkraam / beursstand zelf te reserveren doormiddel van een computer, tablet of telefoon.

Mobiele app

//

Er is speciaal een praktische app ontwikkeld voor zowel Android als Apple waar je de overzichtelijke agenda terug vindt. Ook is het mogelijk dat u via deze app een pushmelding krijgt bij een nieuwe reservering. Zo ben je constant op de hoogte van de nieuwste reserveringen en de huidige planning.

Betaling

//

Met behulp van iDeal, creditcard, PayPal, Sofort, Bancontact of Bankoverschrijving betaalt de klant op het moment van reserveren. Vervolgens wordt de factuur automatisch gegenereerd waardoor het systeem een groot gedeelte van de administratieve werkzaamheden verricht. Als de klant niet binnen een bepaalde tijd (bijvoorbeeld 10 min.) betaald zal de reservering vervallen. En hebben andere klanten de mogelijkheid om deze tijd te reserveren.

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor de accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op de website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code kan je ook op drukwerk gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen!

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.