Groepsaccommodatie

Ben jij ook uren lang aan het telefoneren met mensen die de groepsaccommodatie willen huren om alleen al de beschikbaarheid te bespreken. Om vervolgens op allerlei manieren de juiste personen in te lichten i.v.m. sleutelbeheer en dergelijken. Met een reserveersysteem is dit verleden tijd. 

ReserveerPlein.nl biedt jouw, je klanten en de groepsaccommodatie een mooie gelegenheid om het reserveren / boeken hiervan een stuk eenvoudiger te maken. Het boekingssysteem biedt jouw en je gaste een perfect ervaring. Je gasten kunnen binnen enkele seconde de beschikbaarheid inzien en boeken. Zij kunnen eenvoudig de door jouw in te stellen assets (aantal personen, tijden, gebruik van sauna, etc.) aanvinken en boeken. Deze boekingen zijn overzichtelijk terug te vinden in de agenda waar je de dag, week en maand overzicht kunt inzien. 

Betaling

//

 De betaling wordt op het moment van boeken voldaan via iDeal, creditcard, PayPal, Bankoverschrijving, sofort of Bancontact (dit kan ook de borg of een aanbetaling zijn). Vervolgens wordt de factuur automatisch gegenereerd waardoor je voor een groot deel van uw administratieve werkzaamheden ontlast wordt. Ook kan je extra’s toevoegen zoals sauna, jacuzzi, wifi en andere extra’s die je groepsaccommodatie te bieden heeft. Deze kunnen dan ook vooraf (op het moment van boeken / reserveren) afgerekend worden.

Mobiele app

//

Daarnaast is er een eenvoudige app beschikbaar voor zowel Android als Apple waar je de overzichtelijke agenda terugvind. Ook is het mogelijk dat je via deze app een pushmelding krijgt bij een nieuwe reservering. Zo ben je constant op de hoogte van de nieuwste reserveringen en de huidige planning. Het is ook mogelijk dat meerdere belanghebbende inzicht hebben in deze app voor een optimaal sleutelbeheer. 

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor je accommodatie. De facturen krijgen je eigen look-and-feel en de widget voor op de website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein.nl de mogelijkheid om je bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code zou je ook op drukwerk kunnen gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen!

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.