Golfbanen

//

Heb jij ook te weinig tijd om de klanten de volledige aandacht te geven die ze verdienen? Moeten gasten lang wachten bij de receptie omdat uw personeel aan de telefoon is? Zijn golfbanen wel eens dubbel geboekt? Dit hoeft niet langer een probleem te zijn! 

Doormiddel van een handig reserveersysteem van ReserveerPlein.nl kunnen je klanten eenvoudig een golfbaan reserveren. Een reservering is in een paar klikken geregeld en de klanten hoeven niet langer te wachten dan nodig. terwijl jij meer tijd hebt voor andere zaken. Zoals klanten op locatie helpen om hun een leuker uitje te laten ervaren. 

Een universeel in te stellen reserveersysteem voor jouw golfbaan minigolf/ midgetgolf en/of andere activiteiten die de accommodatie te bieden heeft. De klant kan het complete aanbod eenvoudig, snel en overzichtelijk bekijken om vervolgens de gewenste golfbaan te reserveren. Dit door de agenda met beschikbaarheid die in een oogopslag te zien is op de website. Daarnaast weet je voorafgaand alle informatie die je nodig hebt, zoals het aantal personen(eventueel contact gegevens), leeftijden en alle andere gegevens die je nodig hebt. Deze gegevens zijn eenvoudig in te zien in de overzichtelijke agenda die naar jouw wensen in te stellen zijn. 

Mobiele app

//

Er is speciaal een praktische app ontwikkeld voor zowel Android als Apple waar je de overzichtelijke agenda terug vindt. Ook is het mogelijk dat je via deze app een pushmelding krijgt bij een nieuwe reservering. Zo ben je constant op de hoogte van de nieuwste reserveringen en de huidige planning. Zo kan je de golfbaan zo optimaal mogelijk bezetten. 

Betaling

//

Met behulp van iDeal, creditcard, PayPal, Sofort, Bancontact of Bankoverschrijving betaalt de klant op het moment van reserveren. Vervolgens wordt de factuur automatisch gegenereerd waardoor het systeem een groot gedeelte van uw administratieve werkzaamheden verricht. Als de klant niet binnen een bepaalde tijd (bijvoorbeeld 10 min.) betaald zal de reservering vervallen. En hebben andere klanten de mogelijkheid om deze tijd te reserveren.

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor jouw accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op de website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code zou je ook op drukwerk kunnen gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen.

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.