Escape rooms

//

Heb jij ook te weinig tijd om de klanten de volledige aandacht te geven die ze verdienen? Moeten gasten lang wachten bij de receptie omdat uw personeel aan de telefoon is? Zijn escape rooms wel eens dubbel geboekt? Dit hoeft niet langer een probleem te zijn! 

Doormiddel van een handig reserveersysteem van ReserveerPlein.nl kunnen je klanten eenvoudig een escape room reserveren. Een reservering is in een paar klikken geregeld en de klanten hoeven niet langer te wachten dan nodig. terwijl jij meer tijd hebt voor andere zaken. Zoals klanten op locatie helpen om hun een leuker uitje te laten ervaren. 

Een universeel in te stellen reserveersysteem voor jouw Escape-rooms en/of andere activiteiten dat je accommodatie te bieden heeft.
ReserveerPlein.nl is een universeel reserveersysteem voor je escape-rooms. De klant kan het complete aanbod eenvoudig, snel en overzichtelijk bekijken en boeken. Dit door de agenda met beschikbaarheid die in een oogopslag te zien is op de website. Daarnaast weet je voorafgaand alle informatie die je nodig hebt, zoals het aantal personen(eventueel contact gegevens), leeftijden en alle andere gegevens die je nodig hebt. Deze gegevens zijn eenvoudig in te zien op de overzichtelijke agenda die naar jouw wensen in stellen is. 

Betaling

//

Met behulp van iDeal, creditcard, PayPal, Sofort, Bancontact, en Bankoverschrijving betaalt je klant op het moment van reserveren. Vervolgens wordt de factuur automatisch gegenereerd waardoor het systeem een groot gedeelte van de administratieve werkzaamheden verricht. Ook kan je extra’s toevoegen zoals arrangementen die de klanten vooraf kunnen boeken.  

Mobiele app

//

Er een eenvoudige app beschikbaar voor zowel Android als Apple waar je de overzichtelijke agenda terugvind. Ook is het mogelijk dat je via deze app een pushmelding krijgt bij een nieuwe reservering. Zo ben je constant op de hoogte van de nieuwste reserveringen en de huidige planning. Ook is het mogelijk om ander personeel toegang te geven tot de app, zo kan iedereen zijn werk in de escape-rooms goed uitvoeren.

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor jouw accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op de website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein.nl de mogelijkheid om uw bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code zou je ook op drukwerk kunnen gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen.

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.