Kartbanen

//

Heb jij ook te weinig tijd om de klanten de volledige aandacht te geven die ze verdienen? Moeten klanten op locatie lang wachten bij de receptie omdat uw personeel aan de telefoon is? En werkt u nog met een onoverzichtelijke agenda? Dit hoeft niet langer een probleem te zijn! 

Doormiddel van een handig reserveersysteem van ReserveerPlein.nl kunnen je klanten eenvoudig een kart reserveren. Een reservering is in een paar klikken geregeld en de klanten hoeven niet langer te wachten dan nodig. terwijl jij meer tijd hebt voor andere zaken. Zoals klanten op locatie helpen om hun een leuker uitje te laten ervaren. 

ReserveerPlein.nl zorgt ervoor dat de klanten 24 uur per dag reserveringen kunnen plaatsen en zijn dus niet afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Je hebt hierdoor meer tijd voor andere zaken in en rondom de kartbaan. Klanten kunnen eenvoudig op de website reserveren aan de hand van door jezelf ingevoerde instellingen zoals openingstijden, sluitingen, leeftijden en veel meer. Daarnaast zijn ook extra’s toe te voegen zoals een balaclava en andere attributen die de kartbaan te bieden heeft. 

 

Mobiele app

//

Door de ReserveerPlein app is de agenda ook inzichtelijk op de telefoon en tablet en kunt u instellen dat je een pushmelding ontvangt bij een nieuwe reservering. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste reserveringen en de dagplanning. Andere werknemers kan je ook toegang geven tot de app zodat belanghebbende over alle informatie beschikken die ze nodig hebben, zodat alles zo goed mogelijk verloopt op de kartbaan.

Betaling

//

Middels iDeal, PayPal, Creditcard wordt de betaling op het moment van boeken voldaan. De factuur wordt vervolgens automatisch opgemaakt en verstuurd, waardoor de administratie in een handomdraai gedaan is. Voor vaste gebruikers is er de mogelijkheid om middels een terugkeerpatroon de reserveringen in te boeken en verzamelfacturen te genereren.  

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor de kartbaan. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op de website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze een gewenste tijd op de kartbaan kunnen boeken. Deze QR-code kan je ook op drukwerk gebruiken.
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.