Kappers

//

Je herkent het vast: je bent net een klant aan het helpen en je wordt weer gestoord door de telefoon………

ReserveerPlein.nl verzorgt je reserveringen zonder dat je gestoord wordt.

ReserveerPlein.nl is een gebruiksvriendelijk systeem waar de klant in een paar klikken een reservering kan maken. Jij kan vervolgens in een overzichtelijke agenda op de computer, tablet of telefoon de planning van de dag, week en maand zien.

Wij vinden dat ondernemers juist nu gefocust moeten kunnen werken waardoor flexibiliteit en digitalisering noodzakelijk is.

ReserveerPlein.nl is een online reserveersysteem /boekingssysteem voor kapsalons waarbij de klant 24 uur per dag een afspraak kan inplannen vanuit de computer, tablet of telefoon. Je ziet in een oogopslag wanner je klanten ontvangt in de overzichtelijke agenda. Hier kan de klant
eenvoudig zien welke tijden nog beschikbaar zijn en deze direct boeken. Je kan de klant eenvoudig laten kiezen wat voor afspraak het wordt zoals Dames of Heren, verven, alleen scheren en alle andere mogelijkheden die de Kapsalon te bieden heeft. De klant kan van te voren aangeven wie de knipbeurt verzorgd, de soort knipbeurt die de klant wilt en welke tijd de klant graag zou willen komen. Daarnaast kan je nog meer gewenste
informatie van de kant verkrijgen.

Mobiele app

//

Er is speciaal een praktische app ontwikkeld voor zowel Android als Apple waar je de overzichtelijke agenda terug vindt. Ook is het mogelijk dat u via deze app een pushmelding krijgt bij een nieuwe reservering. Zo ben je constant op de hoogte van de nieuwste reserveringen en de huidige planning. Zo kan je de golfbaan zo optimaal mogelijk bezetten.

Betaling

//

Met behulp van iDeal, creditcard, PayPal, Sofort, Bancontact of Bankoverschrijving betaalt je klant op het moment van reserveren. Vervolgens wordt de factuur automatisch gegenereerd waardoor het systeem een groot gedeelte van de administratieve werkzaamheden verricht. Als de klant niet binnen een bepaalde tijd (bijvoorbeeld 10 min.) betaald zal de reservering vervallen. En hebben andere klanten de mogelijkheid om deze tijd te reserveren

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor jouw accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op de website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein.nl de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code zou je ook op drukwerk kunnen gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen.

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.