En Meer

Functie

//

Natuurlijk is het reserveersysteem van ReserveerPlein.nl ook inzetbaar bij andere branches en bedrijven. Het universeel reserveersysteem is voor bijna iedereen naar wens aan te passen. 
RerveerPlein.nl is vierentwintig uur per dag te gebruiken dus je klanten zijn niet afhankelijk van kantooruren en je beschikbaarheid. Klanten kunnen eenvoudig via jouw eigen website reserveren / boeken. Aan de hand van een overzichtelijke agenda en de instellingen zoals openingstijden, sluitingen, planning kan de klant een beschikbare tijd direct boeken. Naast dat de klant gebruik maakt van de agenda, heb je hier ook duidelijk de reserveringen van de dag, week, maand en jaar inzichtelijk. 

Mobiele app

//

Naast de website is er een ReserveerPlein app beschikbaar voor zowel Apple als Android. In deze app vindt je de overzichtelijke agenda terug en kan je instellen dat bij iedere nieuwe reservering een pushmelding wordt gestuurd. Het aansturen van beheerders of andere belanghebbende wordt op deze manier geautomatiseerd. Je kan namelijk meerdere personen toegang geven tot de app zodat de belanghebbende personen inzicht hebben in de agenda. 

Betaling

//

Met behulp van iDeal, creditcard of PayPal betaalt je klant de reservering op het moment van boeken. De factuur wordt automatisch opgemaakt en verstuurd, waardoor je administratie in een handomdraai gedaan is. Voor vaste gebruikers heb je de mogelijkheid om middels een terugkeerpatroon de reserveringen in te boeken en verzamelfacturen te genereren.

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor je accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op je website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein.nl de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code zou je ook op je drukwerk kunnen gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen!

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.