En Meer

Functie

//

Natuurlijk is het reserveersysteem van ReserveerPlein.nl ook inzetbaar bij andere branches en bedrijven. Het universeel reserveersysteem is voor bijna iedereen naar wens aan te passen. 
RerveerPlein.nl is vierentwintig uur per dag te gebruiken dus je klanten zijn niet afhankelijk van kantooruren en je beschikbaarheid. Klanten kunnen eenvoudig via jouw eigen website reserveren / boeken. Aan de hand van een overzichtelijke agenda en de instellingen zoals openingstijden, sluitingen, planning kan de klant een beschikbare tijd direct boeken. Naast dat de klant gebruik maakt van de agenda, heb je hier ook duidelijk de reserveringen van de dag, week, maand en jaar inzichtelijk. 

Mobiele app

//

Naast de website is er een ReserveerPlein app beschikbaar voor zowel Apple als Android. In deze app vindt je de overzichtelijke agenda terug en kan je instellen dat bij iedere nieuwe reservering een pushmelding wordt gestuurd. Het aansturen van beheerders of andere belanghebbende wordt op deze manier geautomatiseerd. Je kan namelijk meerdere personen toegang geven tot de app zodat de belanghebbende personen inzicht hebben in de agenda. 

Betaling

//

Met behulp van iDeal, creditcard of PayPal betaalt je klant de reservering op het moment van boeken. De factuur wordt automatisch opgemaakt en verstuurd, waardoor je administratie in een handomdraai gedaan is. Voor vaste gebruikers heb je de mogelijkheid om middels een terugkeerpatroon de reserveringen in te boeken en verzamelfacturen te genereren.

Uitstraling

//

ReserveerPlein.nl is verder qua lay-out volledig instelbaar voor je accommodatie. De facturen krijgen jouw look-and-feel en de widget voor op je website is geheel naar wens te optimaliseren.
Verder biedt ReserveerPlein.nl de mogelijkheid om de bezoekers een QR-code te verstrekken waarmee ze kunnen boeken. Deze QR-code zou je ook op je drukwerk kunnen gebruiken. 
Onze ervaring is dat het aantal losse reserveringen door de toegankelijkheid en het gebruiksgemak tot wel 30% kan stijgen!

Bel mij terug