Website

//

Heb jij nog geen website of ben jij niet tevreden over je huidige website?

Een reserveersysteem gecombineerd met een website is de beste manier om de klanten kennis te laten maken met jouw onderneming. Een geheel nieuwe website plus een modern reserveersysteem, waar de klanten  eenvoudig een reservering kunnen plaatsen in de omgeving van een nieuwe website.

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf en een kans om de eerste indruk te maken. Wij bouwen jouw unieke website geheel volgens jouw wensen, binnen de gestelde tijd en binnen een vooraf gedefinieerd budget. 

 

Wabbes Website & Apps

//

Wabbes Website & Apps (wat op hetzelfde adres gevestigd is) bestaat al ruim 8 jaar en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan in het bouwen, leveren en beheren van websites en applicaties.

Het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website zal in nauw overleg worden opgezet. dit zorgt ervaar dat de website wordt opgeleverd zodra deze volledig naar jouw tevredenheid vlekkeloos functioneert. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal vindbaar is in de bekende zoekmachines zoals Google en Bing. Verder wordt uw website aangemeld bij o.a. Google Analytics en Search Console, om inzichtelijk te maken hoe vaak jouw website bezocht wordt, hoe mensen u vinden en waar ze naar opzoek zijn. Wabbes verzorgt uiteraard ook de webhosting van uw website. Wij verzekeren jouw van een snelle website wat altijd online is doordat dit verzorgt wordt op een supersnelle webserver met een 99,9% uptime garantie.

 

Service

//

Uiteraard voorzien wij je van persoonlijk advies voor, tijdens en na de ontwikkeling van de website. Ook wordt je ontlast in het beheer van uw website, wil je graag iets aangepast hebben dan kan je dit ook geheel aan ons overlaten. Je krijgt een vast aanspreekpunt dat altijd voor klaar staat om al jouw wensen door te voeren in de website!

 

Referenties

Wij werken hard voor uw glimlach!
Sporthal reserveren
  • Reserveerplein.nl heeft het aantal boekingen met bijna 20% doen groeien!
  • Het levert enorm gemak in het sleutelbeheer en de bardiensten
  • Last-minute reserveringen zijn geen enkel probleem meer, de juiste persoon krijgt een meldingen
  • Veel communicatie gehad met andere andere leveranciers zonder succes, maar uiteindelijk de juiste samenwerking gevonden met InforDB (reserveerplein) in het bourgondische ”Naer”. https://www.facebook.com/TrendyFunWear

Gemeenschapshuis D’n Haammaeker

Reserveerplein is ontzettend handig voor het gemeenschapshuis. Zo krijgen we meteen een melding als er een nieuwe reservering is, zien onze medewerkers, vrijwilligers en bestuurders in één overzicht welke reserveringen er zijn. Daarnaast werkt het enorm handig voor de 20 tal organisaties wat gebruik maken van het gemeenschapshuis.

Jort Raemakers

RKSVN

De kantine van RKSVN is 6 dagen per week geopend, naast deze openingstijden zijn er ook diverse vergaderingen. Om te voorkomen dat we dubbele vergaderingen op dezelfde tijden hebben, werken we met een reserveersysteem via ReserveerPlein. Dat werkt ontzettend fijn want zo weet iedereen dat hij of zij een plekje heeft bemachtigt in de vergaderruimten en kantine.

Kapsalon Cindy

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
We maken gebruik van het online reserveringssysteem van reserveerplein.nl. Dit is geheel naar onze wens aangepast met gebruiksvriendelijke dagelijks te gebruiken digitale agenda.