Website

//

Heb jij nog geen website of ben jij niet tevreden over je huidige website?

Een reserveersysteem gecombineerd met een website is de beste manier om de klanten kennis te laten maken met jouw onderneming. Een geheel nieuwe website plus een modern reserveersysteem, waar de klanten  eenvoudig een reservering kunnen plaatsen in de omgeving van een nieuwe website.

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf en een kans om de eerste indruk te maken. Wij bouwen jouw unieke website geheel volgens jouw wensen, binnen de gestelde tijd en binnen een vooraf gedefinieerd budget. 

 

Wabbes Website & Apps

//

Wabbes Website & Apps (wat op hetzelfde adres gevestigd is) bestaat al ruim 8 jaar en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan in het bouwen, leveren en beheren van websites en applicaties.

Het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website zal in nauw overleg worden opgezet. dit zorgt ervaar dat de website wordt opgeleverd zodra deze volledig naar jouw tevredenheid vlekkeloos functioneert. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal vindbaar is in de bekende zoekmachines zoals Google en Bing. Verder wordt uw website aangemeld bij o.a. Google Analytics en Search Console, om inzichtelijk te maken hoe vaak jouw website bezocht wordt, hoe mensen u vinden en waar ze naar opzoek zijn. Wabbes verzorgt uiteraard ook de webhosting van uw website. Wij verzekeren jouw van een snelle website wat altijd online is doordat dit verzorgt wordt op een supersnelle webserver met een 99,9% uptime garantie.

 

Service

//

Uiteraard voorzien wij je van persoonlijk advies voor, tijdens en na de ontwikkeling van de website. Ook wordt je ontlast in het beheer van uw website, wil je graag iets aangepast hebben dan kan je dit ook geheel aan ons overlaten. Je krijgt een vast aanspreekpunt dat altijd voor klaar staat om al jouw wensen door te voeren in de website!

 

Bel mij terug